Fan herte wolkom op dizze side oer ús regio.

Fan herte wolkom op dizze side oer ús regio. Voor de niet Friestaligen: Hartelijk welkom op deze site over onze regio.

De Harley-Davidson Club Nederland (H-DCN) is een landelijke club van Harley rijders, waarbij het merk Harley-Davidson centraal staat. Deze club is over Nederland verdeeld in een aantal regio's en je bevind je nu op de website van de regio Fryslân.Pompebledextraklein

Wie zijn wij nu eigenlijk en wat doen wij nu zoal op Harley gebied. Laat ik beginnen met de vermelding dat Harley rijden voor een ieder van ons centraal staat. Of dit nu individueel is of met meerderen, veel of weinig kilometers, twin cam of knuckle, dat maakt niet uit, het moet een Harley zijn.

Een aantal malen per jaar organiseren we een toerrit, waar zowel eigen leden als leden van andere regio's aan deelnemen. 

Ook worden er, door zowel het landelijke bestuur als door de regiobesturen, Harley treffens georganiseerd door het gehele land. Bere gezellige bikerfeesten waar het enig tekort de slaap is en voor de rest is alles in overvloed te krijgen.

Zelf organiseren wij ons jaarlijks terugkerende treffen in september onder de naam:Fryske-Barren. De afgelopen jaren doen we dit bij Loonbedrijf Brandsma te Wolsum.

Verder worden er in de wintermaanden avonden georganiseerd om bijvoorbeeld technische kennis uit te wisselen of sterke verhalen over gemaakte ritten op de Harley te vertellen.

Verder komt 11 maal per jaar ons landelijke clubblad uit. Hier staan prachtige belevenissen in geschreven van gemaakte reizen met al het wel en wee, maar ook de agenda van alle landelijke Harley-evenementen staan er keurig gerangschikt in vermeld. Ook staat er vaak wel een omschrijving van het nog te houden evenement in, zodat je weet wat voor evenement je staat te wachten, mocht je er heen willen gaan. Spreekt dit alles je nu aan en wil je eens wat meer weten over onze activiteiten, of wil je wel eens met andere Harley rijders in contact komen? Dan kun je altijd eens contact met een van onze bestuursleden opnemen. Of een e-mail sturen naar mailto: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wie weet liggen er voor jouw nog veel mooie Harley kilometers bij onze regio te wachten..... Belangstelling om lid te worden? Neem contact op.

Met vriendelijke groet,

Regiobestuur Fryslân

De voorzitter


Regio Bestuur Hits: 11864
Afdrukken